11
sept.
2011

Katusel käidud

Reede hilisõhtuse PechaKucha Night Tallinn #2 Katusekinos võib kordaläinuks lugeda. Kõik esinejad jõudsid kohale ja tegid suurepärased etteasted. Kõik ettekanded olid seotud filmi ja kinoga, mõnevõrra läbivaks teemaks kujunes Kinobuss ja Filmitalgud. Põneva sissejuhatuse tegi Fagira D. Morti oma filmihaikudega Roland Tokko kitarrimängu saatel. Lisaks saime teadmisi Eesti kinematograafia ajaloost,
mustast turust, nägime fantastilisi kaadreid võtteplatsilt, väljalõikeid, sisselõikeid ja Uue Maailma filmi lõputust projektist..

Astrid Klein saatis meile ka südamliku videotervituse otse Jaapanist, soovides meie esimesele PechaKuchale edu. Pole hullu, PechaKucha võrgustik on kasvanud nii suureks, et selle haldamiseks on palgatud mitu inimest ja loodud ka PechaKucha Foundation. Väikesed arvestusvead on ilmselt normaalne. Igatahes ka meile oli üllatuseks, et Astrid leidis aega videotervituse saatmiseks. Hea on teada, et oled osa millestki suuremast.

Tokio calling

Tehnilise korraldusega saime ka hakkama, sellest korrast on meil superhea kvaliteediga audiosalvestus. Tänud selle eest Avisionile, kes pani välja vajaliku tehnika. Nüüd on meil ees slaidide ja heli miksimine, et ettekanded saaks ka siia lehele postitatud. Olgem siis PechaKucha lainel!

Veelkord tänusõnad esinejatele, publikule, toetajatele ja sõpradele, kes aitasid PechaKucha ära teha!

PS, igasugune tagasiside on oodatud e-mailile pechakuchatallinn ät gmail.com või meie Facebooki lehele!